Кремю Малина Маракуйя для торта рецепт простий. Рік тому я думала, що муссовые торти – це самий нудний десерт на світі. Пам’ятаю, мені хтось написав, мовляв, почекайте, і ви прийдете до них. «Ну, немає», – подумала я і… закохалася в них рівно через рік) та шлях до цього почуттю був довгим і зростав повільно, з кожною новою текстурної начинкою, з кожним новим бульбашкою майбутнього мусу.
Тепер я відчуваю велику вдячність того, що вони прийшли до мене вчасно. Коли я вже володію деякими знаннями і навичками, щоб розкритися для мене повноцінно😌
⠀
При чому, це стосується не тільки начинок, але і оформлення! Глазур і велюр – це лише верхівка айсберга, і я тільки починаю занурюватися в них. Ось наприклад, цей торт оформлений дзеркальної глазур’ю з насінням ванілі і… мармеладними ягодами) так-так, вони мармеладні, уявляєте?) і зроблені в два рахунки за допомогою спеціальних молдова. Смак торта я задоволена на 100%, і сьогодні поділюся з вами рецептом однієї з його прошарків – найніжнішого кремю.
Тепер я відчуваю велику вдячність того, що вони прийшли до мене вчасно. Коли я вже володію деякими знаннями і навичками, щоб розкритися для мене повноцінно😌
⠀
При чому, це стосується не тільки начинок, але і оформлення! Глазур і велюр – це лише верхівка айсберга, і я тільки починаю занурюватися в них. Ось наприклад, цей торт оформлений дзеркальної глазур’ю з насінням ванілі і… мармеладними ягодами) так-так, вони мармеладні, уявляєте?) і зроблені в два рахунки за допомогою спеціальних молдова. Смак торта я задоволена на 100%, і сьогодні поділюся з вами рецептом однієї з його прошарків – найніжнішого кремю.
Інгредієнти
На 1 прошарок діаметром 16см
⠀
Вершкове масло – 45 гр
Шоколад білий Zephyr 34% – 15г
Жовтки – 40г
Цукор – 18г
Желатин 220 блюм – 2,5 гр
Пюре «Малина – маракуйя» – 150гр
Ваніль
Кремю Малина Маракуйя для торта покроковий рецепт
1. Желатин залити холодною водою згідно інструкції, дати йому набрякнути. Жовтки з’єднати з цукром і пюре, перетерти до однорідності. Нагріти до температури 79-81°, постійно помішуючи силіконовою лопаткой.
2. Зняти з вогню, вилити на шоколад. Додати набряклий желатин, пробити масу блендером до однорідної эмульсии.
3. Додати вершкове масло, пробити блендером повторно. Відсадити кремю в металеве кільце або силіконову форму і заморозить.