Кростіні з грушею, горгонзола і медом

Як зробити кростіні з грушею, горгонзола і медом рецепт простий. Приготуємо сьогодні смачну і незвичайну закуску? Обіцяю, таке поєднання смаків Вас приємно здивує ♥️

Інгредієнти

(4 порції):

Хліб – 4 скибочки
Груша – 1 шт
Горгозола – 170 р
Оливкова олія – 3 ст. ложки
Мед – 3 ст. ложки
Чебрець – 2 гілочки
Пластівці чилі – 1/2 ч. ложки

Кростіні з грушею, горгонзола і медом покроковий рецепт

1. Нарізати хліб невеликими скибочками. Збризнути оливковою олією і поставити в духовку на режим «гриль» на 3 хвилини (слідкуйте, щоб хліб не підгорів, мені вистачило 3 минуты.

2. Ваша духовка може бути могутніше, або навпаки, слабкіше нагріватися – від цього залежить час приготування). Тонко нарізати грушу уздовж частини з кісточками і викласти зверху на сухари.
3. Зверху викласти сир і поставити в духовку на режим «гриль» до тих пір, поки сир не розплавиться, а груша не подрумянится.

4. мед Нагріти на слабкому вогні, додати гілочки чебрецю, пластівці чилі, вимкнути вогонь і залишити на 5 хвилин. Полити готові кростіні медом, попередньо прибравши гілочки тимьяна.

Відео рецепт 👇