Курча пармезан з сиром моццарелла

Вітаю всіх!) Ось і до Instagram черга дійшла)) начебто і вихідна, а справ повно 🙈😊 КУРЧА ПАРМЕЗАН – сьогодні 🤗 Це дуже смачно і дуже ситно.. Подають найчастіше з якої-небудь класичної пастою. Такого курчати страшенно люблять діти. Як зробити Курча пармезан з сиром моццарелла рецепт простий.

Інгредієнти

600 г філе грудок курчати
1 кулька сиру моццарелла
2 білка
2/3 склянки панірувальних сухарів
Зелень, сіль, перець
40-50 г сиру пармезан для подачі
Оливкова олія

ДЛЯ СОУСУ
400 гр. рубаних помідорів у власному соку
1 велика цибулина
2-3 зубчики часнику
Спеції за смаком
Оливкова олія

Курча пармезан з сиром моццарелла покроковий рецепт

1. Для соусу дуже дрібно наріжте цибулю і часник подрібніть зелень. У глибокій сковороді розігріваємо олію, покладіть цибулю, готуйте на середньому вогні до м’якості , 5 хв. Покладіть часник, обсмажуйте 30 сек. Далі додаємо помідори, готуємо помішуючи 10 хвилин. Додаємо зелень, спеції і готуємо ще минутку.
2. Знімаємо з вогню. Для грудок білки влийте в миску, злегка збовтайте виделкою. У глибоку тарілку насипаємо панірувальні сухарі , приправте їх сіллю і перцем. У сковороді з товстим дном розігріваємо олію. Кожен шматочок філе занурюємо в білок, потім в паніровці сухарі і кладемо на сковородку.
3. Смажте на середньому вогні до рум’яної скоринки, приблизно по 5 хв з кожної сторони. Викладіть філе на паперові рушники, щоб скло зайве масло, на 1 хв. Поставте сковороду з соусом на середній вогонь, доведіть до кипіння, покладіть філе в соус.
4. Зменшіть вогонь до слабкого, закрийте сковороду кришкою і готуйте 5-7 хв Подрібніть зелень. Натріть моццареллу і пармезан на крупній тертці…посипаємо, накриваємо кришкою і чекаємо поки сир розплавиться, посипаємо зеленню і подаємо негайно))