Курка у вершковому соусі на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
Курка-1шт (можна окремі частини)
Цибуля-1шт
Сіль
Паприка
Ч. м. перець
Рослинна олія
Вода -1 літр
Борошно-2,5 ст. л розведеною з водою 200мл ❗️з приводу борошна дивіться самі на скільки густий соус ви любите, якщо жилковатое додайте ще трохи
Вершки жирні-250мл приблизно
Тісто як на пельмені:
1 яйце
Склянка води, сіль, борошно – замішуємо тісто туге
Начинка:
морква-2шт на дрібній тертці (можна просто зелень без моркви…її не всі люблять)
Зелень – петрушка, кріп, Зел. цибулю
Сіль, ч. перець
Курка у вершковому соусі на сковороді покроковий рецепт
1. Куряче м’ясо обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін до рум’яної скоринки, далее..
2. м’ясо Можна взагалі прибрати зі сковорідки або відсунути, дрібно нарізану цибулю обсмажуємо, перчимо, додаємо ст. л. борошна теж обсмажуємо до золотисто-коричневого, вливаємо воду, борошно, розведене з водою, сливки.
3. Поки закипає це все, розкотимо тісто в тонкий пласт, розподіляємо начинку на пласт і крутимо рулет, ділимо на невеликі частини і відправляємо в сковороду.
4. Всі разом готуємо 5-7 хвилин після закипання, вимикаємо плиту і залишаємо на 10 хвилин, далі подаємо до столу дуже смачне блюдо.
Відео рецепт 👇