Курка в духовці цілком на солі

Як смачно зробити Курка в духовці цілком на солі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Соковита курка на соляної подушці, для святкового столу, її зіпсувати і пересушити практично не можливо за сіль не переживайте вона не прилипає а вбереться стільки скільки потрібно

Інгредієнти

✅ Куряча тушка
✅ Олію раст. 2 ст. лож.
✅ Спеції для курки
✅ Сік половинки лимона
✅ звичайна Сіль 1кг

Курка в духовці цілком на солі покроковий рецепт

1. Тушку чистимо від зайвої шкіри (зазвичай це шия і попка) всю промиваємо і сушимо паперовими рушниками. Пов’язуємо ніжки (можна фольгою або нитками) в ємності змішуємо масло, спеції і видавлюємо сік лимона.

2. Змащуємо гарненько тушку, робимо ковпачки для крилець (а то можуть підгоріти) потім беремо деко і висипаємо на нього сіль, тушку зверху і в духовку 180С 80-90мін. (нагрів верх і низ, нижче середини)

3. Готово, приємного апетиту, пупсики! Порада: якщо під час готування верх або ніжки курки будуть підгоряти, дістаньте її і накрийте області фольгою. Всяке буває духовки у всіх різні

Відео рецепт 👇