Кисло-солодка курка – соус виходить точнісінько як у Uncle ben’s! Курка в солодкому соусі з перцем і цибулею на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
700 гр курячого філе
50 гр кукурудзяного крохмалю
1 цибулина
1 болгарський перець
часник
чилі
сіль
перець
для соусу:
70 мл соєвого соусу
20 гр тростинного
2 ст. л білого винного оцту
90 гр кетчупу
70 мл апельсинового соку
20 гр кукурудзяного крохмалю
200 мл води
Курка в солодкому соусі з перцем і цибулею на сковороді покроковий рецепт
1. Дрібно нарізаємо курку – додаємо спеції і крохмаль. добре перемішуємо і обсмажуємо курку на сильному вогні на рослинній олії до золотистої скоринки. Цибулю тонко нарізаємо, перець нарізаємо на великі кусочки.
2. Для соусу змішуємо соєвий соус, цукор, білий винний оцет і апельсиновий сік. У 200 мл води розводимо крахмал.
3. Курочку знімаємо з вогню і в цій же сковороді обсмажуємо цибулю і болгарський перець до м’якості, додаємо соус – перемешиваем.
4. Додаємо воду з крохмаль і на повільному вогні, постійно помішуючи доводимо до загустіння. Додаємо курку і перемішуємо! Подаємо з рисом, посипавши кунжутом і зеленою цибулею!
Відео рецепт 👇