Курка в вершково часниковому соусі на сковороді по грузинськи простий рецепт домашній.
Інгредієнти
Курча-1,5 кг
Кукурудзяний крохмаль-3 ст. л
Сіль-1/2 ст л
Чорний, мелений перець-1/2 год л
Паприка мелена-1 год л
Часник-1 головка
Зелень-100 гр
Молоко- 300 мл
Олія для обсмажування
Курка в вершково часниковому соусі на сковороді покроковий рецепт
1. Курчати нарізати на невеликі шматочки. У мисці змішати кукурудзяний крохмаль, чорний перець, сіль, паприку. Викласти туди шматочки курки і обваляти в сухої смеси.
2. Викласти курку на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажити під кришкою до готовності (~20 хвилин), періодично переворачивая.
3. Для соусу змішати молоко з січеною зеленню і натертим на дрібній тертці часником. Залити соусом курку і залишити під кришкою ще хвилин 10.
Відео рецепт 👇