Як зробити смачну Курку з сиром і песто в духовці, це смачніше м’яса по-французьки! Якщо щі варити третій місяць, то мінімум рік на них дивитися не захочеться. Навпроти коли різноманітність і достаток і креветки з мідіями і кальмарами і язик під соусом і салати всякі, то хочеться неодмінно чогось простого, наприклад картоплю відварну з солоним огірком. Цей рецепт який я вам принесла сьогодні – простий і вишуканий одночасно! Він вам сподобається я впевнена, обов’язково зберігайте.
Інгредієнти
Куряча грудка – 3 шт
Сир моцарелла – 200 г
Соус песто (у мене покупної
з баночки)-6 ч. л
Сіль і перець за смаком
Сир пармезан або будь-який твердий сир натертий на дрібній тертці -6 ст. л
Панірувальні сухарі – 4 ст. л
Яйце куряче -2 шт
Курка з сиром і песто в духовці покроковий рецепт
1. Курячу грудку моєму, просушуємо паперовим рушником і розрізаємо вздовж на дві частини, кожну з них злегка відбиваємо молотком, солимо і перчим.
2. Готуємо панірування: змішуємо окремо панірувальні сухарі з натертим сиром, а в іншій ємності збиваємо яйця. Опускаємо куряче філе в яйце, потім в паніровку з сухарів і сиру. Викладаємо всі філе на деко застелений пергаментом. Відправляємо в духовку на 200 градусів на 15 мин.
3. Дістаємо з духовки і на кожне філе викладаємо чайну ложку соусу песто і розрівнюємо по поверхні м’яса, зверху кладемо скибочки моцарели. Знову в духовку хвилин на 5 до готовності сиру. Це дуже смачно! І дуже швидко, особливо якщо на готування немає времени.