Куряча гомілка з картоплею, кабачками і грибами в духовці

Якщо ваші рідні хоч раз спробують це страва, то будуть просити вас приготувати його знову і знову🔥❤️. Зберігайте рецепт🥰. Куряча гомілка з картоплею, кабачками і грибами в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

✅Картопля 400 гр
✅Кабачок 300 гр
✅Морква 1 шт 70 гр
✅Перець болгарський 1 шт
✅Цибулю 220 гр
✅Печериці 180 гр
✅Гомілка куряча 750 гр (8 шт)
✅Паприка 2 ч л
✅Прованські трави 2-3 ч л
✅Кетчуп 3 ст л
✅Сіль, перець, рослинна олія

Куряча гомілка з картоплею, кабачками і грибами в духовці покроковий рецепт

1. Гомілки надрізаємо і маринуємо в паприці, солі, перці і рослинному маслі💯.

2. Всі овочі нарізаємо кубиком і маринуємо в прованських травах, солі, кетчупі та рослинному маслі🔥.

3. Фольгу нарізаємо на квадрати, в кожну порцію накладаємо 3-4 ст ложки овочів і 1 курячу ножку.

4. Запаковуємо, як на відео і відправляємо в духовку приблизно на годину запікати при 180 градусах. За 10 хвилин до готовності можна розкрити фольгу, щоб куряча ніжка підрум’янилася👌.

Відео рецепт 👇