Куряче філе у вершковому соусі каррі і цибулею на сковороді

Як смачно зробити Куряче філе у вершковому соусі каррі і цибулею на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Америку для вас не відкрию, просто поділюся тим як зазвичай готую каррі👌🏻
Так же можна робити каррі з білої риби🐟 або додати овочі до курки🌶️🫑
Але, якщо чесно з овочами мені не дуже. Карі настільки яскрава приправа що забирає весь смак на себе і овочі губляться, як по мені їх краще подати окремо🥗

Інгредієнти

На 3-4 порції
🐔600 гр. курячого філе
🧈Шматочок вершкового масла (~40 г)
🧅2 шт. середні цибулини
🧄3-4 зубчики часнику
🥫1 ст. л. з гіркою томатної пасти
🥄1 ст. л. з гіркою каррі (у мене не гострий)
🧂сіль, перець за смаком
🥛500 мл. вершків 20%

Куряче філе у вершковому соусі каррі і цибулею на сковороді покроковий рецепт

1. Дрібно нарізане куряче філе обсмажити на олії на самому сильному вогні до золотої скоринки. Прибрати м’ясо. На тій же сковороді, де смажилося м’ясо розтопити вершкове масло. Обсмажити цибулю нарізану півкільцями до золотистого цвета.

2. Дрібно нарізаний часник обсмажити хвилинку разом з цибулею. Додати томатну пасту. Добре прогріти щоб прибрати запах вогкості. Додати сіль, мелений перець і каррі. Гарненько размешать.

3. Вилити вершки, постійно помішувати. Соус почне густіти на очах. Коли соус стане густим додати обсмажену курицу.

4. Прогріти пару хвилин і можна подавати. Зазвичай каррі подають з рисом. Приємного апетиту

Відео рецепт 👇