найсоковитіші котлетки 😋 Курячі котлети у вершковому соусі в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
Фарш:
Філе куряче 🐔- 700-800 гр.
Цибулю 🧅- 1 шт.
М’якоть батона 🥖в молоці – 1 шматочок.
Яйце 🥚- 1 шт.
Сіль, перець.
Курячі котлети у вершковому соусі в духовці покроковий рецепт
1. Пропустити через м’ясорубку філе, цибулю, хліб. Додати яйце, сіль, перець, добре перемішати і залишити на 10-15 хвилин. Викладати столовою ложкою на сковорідку 🥄 змоченою у воді. Смажити на олії з двох боків до гарного кольору. На готовність всередині не звертаєте внимание.
2. Наступний етап:
На сковорідці в якій смажилися котлети, обсмажуєте цибуля -1 шт 🧅 і печериці ( приблизно 10шт)до готовності, далі вливаєте воду та вершки ( приблизно по 150 мл, соліть, перчіть і доводите до кипіння.
На сковорідці в якій смажилися котлети, обсмажуєте цибуля -1 шт 🧅 і печериці ( приблизно 10шт)до готовності, далі вливаєте воду та вершки ( приблизно по 150 мл, соліть, перчіть і доводите до кипіння.
3. Перекладаєте котлети в форму для запікання, заливаєте вмістом сковорідки і відправляєте в розігріту до 180° духовку на 20 хвилин. Сказати що ці соковиті котлети – нічого не сказати. Такі котлетки добре підходять для діток, тільки тоді не додавайте грибочки.