Курячі ніжки з часником з хрусткою скоринкою на сковороді

Курячі ніжки з часником з хрусткою скоринкою на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

1 кг курячих стегенець
1 чайна ложка часникового порошку (за бажанням)
1 чайна ложка порошку паприки (за бажанням)
Чорний перець
3 зубчики часнику
200 мл води
1 столова ложка цукру
½ столової ложки солі

Курячі ніжки з часником з хрусткою скоринкою на сковороді покроковий рецепт

1. 1 кг курячих ніжок промити і обсушити. Змішати часниковий порошок, паприку. Змастити курячі гомілки + чорний перець. Зробити надрізи і вставити шматочки порізаної чеснока.

2. Розтопити цукор і сіль (постійно помішуючи). Додати 200 мл окропу. Довести до кипіння і выключить.

3. Всього сироп готується 2-3 хвилини. Курячі гомілки викласти у форму для запікання.
Полити сиропом. Випікати при 200°С 35-45 хвилин. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇