Курячі потрухи на сковороді з цибулею, курячої печінки, шлуночків і сердечок

Приготуємо дуже смачна страва з курячих потрухів! Курячі потрухи на сковороді з цибулею, курячої печінки, шлуночків і сердечок простий рецепт.

Інгредієнти

6-7 середніх цибулі,
250г курячої печінки,
250г шлунків,
250г сердечок,
2 свіжих помідора з 2 ст ложками томатної пасти або томати у власному соку,
пучок свіжої кінзи (можна і петрушку з кропом).

Курячі потрухи на сковороді з цибулею, курячої печінки, шлуночків і сердечок покроковий рецепт

1. Варимо в підсоленій воді потрухи майже до готовності. Обсмажуємо на рослинному або вершковому маслі порізаний півкільцями цибулю. Солимо перчимо за вкусу.

2. додати Паприку обов’язково! Додаємо почищені, порізані кубиками томати змішані з томатною пастою. Обсмажуємо ще пів хвилинки і додаємо потроха.

3. Все гарненько змішуємо і на середньому вогні продовжуємо обсмажувати, де то пів хвилинки. В кінці додаємо зелень! От і все! Блюдо виходить смачне, поживне і корисне!

Відео рецепт 👇