Приготуємо дуже смачна страва з курячих потрухів! Курячі потрухи на сковороді з цибулею, курячої печінки, шлуночків і сердечок простий рецепт.
Інгредієнти
6-7 середніх цибулі,
250г курячої печінки,
250г шлунків,
250г сердечок,
2 свіжих помідора з 2 ст ложками томатної пасти або томати у власному соку,
пучок свіжої кінзи (можна і петрушку з кропом).
Курячі потрухи на сковороді з цибулею, курячої печінки, шлуночків і сердечок покроковий рецепт
1. Варимо в підсоленій воді потрухи майже до готовності. Обсмажуємо на рослинному або вершковому маслі порізаний півкільцями цибулю. Солимо перчимо за вкусу.
2. додати Паприку обов’язково! Додаємо почищені, порізані кубиками томати змішані з томатною пастою. Обсмажуємо ще пів хвилинки і додаємо потроха.
3. Все гарненько змішуємо і на середньому вогні продовжуємо обсмажувати, де то пів хвилинки. В кінці додаємо зелень! От і все! Блюдо виходить смачне, поживне і корисне!
Відео рецепт 👇