Курячі стегна з кабачками, горошком, сиром і спаржею в духовці простий рецепт. Я знаю, що у багатьох лежить моя нескінченна любов – спаржа. Завтра я планую зробити з неї суп з мигдалем🥰 зняти для вас той самий салат з тунцем і ще що не будь з ревеню😅😅😅 В черговий раз, перед вихідними планів у мене оч багато. Сьогодні швидкий рецепт курки з зеленими овочами по сезону. Спаржа ну знаєте де взяти, кабачки в будь-якому магазині і заморожений горошок є ще поки в гипперах.
Інгредієнти
▪️6-8 шт курячих стегна
▪️100гр зеленого горошку
▪️2 невеликих цукіні
▪️спаржа
▪️80гр сиру Фету
▪️будь-які прянощі для курки,в мене апельсин і Чилі
▪️сіль/перець
Курячі стегна з кабачками, горошком, сиром і спаржею в духовці покроковий рецепт
1. Курячі стегна посолити,додати прянощі і перець, добре перемішати.
Беремо сковороду, наливаємо трохи олії і обсмажуємо стегно шкірою вниз з одного стороны.
Беремо сковороду, наливаємо трохи олії і обсмажуємо стегно шкірою вниз з одного стороны.
2. Овочі порізати, додати масло рослинне, сіль і все добре перемешать.
3. Стегно викласти на Овочі, розтерти сир і відправити в духовку при 180С на 20 минут.