Курячий бризол на сковороді з грибами і сиром

Як смачно зробити Курячий бризол на сковороді з грибами і сиром класичний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Філе кури-100 гр
Печериці-50 гр
Яйця-2 шт.
Сир-30 г
Нат.йогурт-2 ст л
Молоко-1 ст л
Часник-1 зубчик
Гірчиця без цукру-1 год л
Сіль, спеції

Курячий бризол на сковороді з грибами і сиром покроковий рецепт

1. В чашу блендера закладаємо філе, яйця, молоко, сіль, перець. Пробиваємо до однорідної маси. Переливаємо на розігріту а/п сковороду і обсмажуємо з двох сторін (по 3-4 хвилини).

2. На повільному вогні. Готуємо начинку: гриби обсмажуємо на сковороді до готовності. Викладаємо в миску і додаємо до них натертий сир, часник, йогурт, горчицу.

3. Перемішуємо. Викладаємо начинку на половину млинця, другою половиною прикриваємо. І на сковороді, під кришкою прогріваємо протягом 1 минуты.

Відео рецепт 👇