КУРЯЧИЙ РУЛЕТ НА БУТЕРБРОДИ 🥪 СМАЧНІШЕ НІЖ В МАГАЗИНІ 🔥👍ПАЛЬЧИКИ ОБЛИЖЕШ! А ДЛЯ ЛЮБИТЕЛІВ БУТЕРБРОДІВ З КОВБАСОЮ ЦЕ ПРОСТО ЗНАХІДКА! Як зробити Курячий рулет з начинкою в духовці в домашніх умовах рецепт простий.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр
217,5/21,3/14,5/0,5
На 550 гр рулету нам потрібно:
Куряче стегно з шкірою 570 гр (вага вже без кісток)
Желатин 30 гр
Болгарський перець 50 гр
Зелень
Сіль
Курячий рулет з начинкою в духовці в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Видаляємо кістку стегна. Відбиваємо філе. Викладаємо на харчову плівку. Посипаємо сіллю, викладаємо шматочки перцю і зелень. Зверху посипаємо желатином.
2. Загортаємо все в рулет. Дивіться, щоб плівка в рулет не потрапила. Потім загортаємо у фольгу. Викладаємо на противень.
3. Наливаємо воду (до середини рулету) і прибираємо на годину в розігріту до 200 градусів. Охолоджуємо в холодильнику 2-3 часа.