Лазанья з фаршу яловичини і червоним вином

Як смачно зробити Лазанья з фаршу яловичини і червоним вином простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✨Болоньєзе:
– Олія оливкова 50 гр
– 500 гр фаршу яловичини
– 1 дрібно нарізана морква
– 1 дрібно нарізану цибулю
– 100 мл води
– 100 мл червоного вина
– 300 гр свіжих помідорів
– 2 їдальні ложки томатної пасти
– Приправи: сіль, перець, базилік.
– Листя лазаньї
– 200 гр тертого сиру(у мене пармезан і голландська)
– 2 зубчики часнику

✨Соус Бешамель:
3 столові ложки борошна
50 гр вершкового масла
500 мл молока
Спеції: сіль, мускатний горіх.

Лазанья з фаршу яловичини і червоним вином покроковий рецепт

1. 1. Цибулю і моркву обсмажуємо в олії додаємо часник. 2. Далі додаємо томатну пасту і подрібнені помідори в блендері, окремо смажимо фарш 15-20 хвилин з додаванням вина. 3. До фаршу додаємо приправи і з’єднуємо його з соусом.

2. 4. Для бешамель, розтопити масло, додати борошно і швидко перемішати, потім поступово додаємо молоко і варимо до загустіння. 5. Збираємо лазанью як на видео.

3. 6. Накриваємо фольгою, залишаємо так на 1,5 години, щоб потім листи для лазаньї не залишалися твердими.(як на відео) 7. Відправляємо заздалегідь розігріту духовку, на 40-45 хвилин при 190°.

Відео рецепт 👇