Ледачий апельсиновий кекс на молоці простий рецепт в духовці. Виходить розсипчастий, ніжний, дуже цитрусовий.
Інгредієнти
На форму 20*10 см:
1 маленький апельсин (110г)
75г цукру
100мл молока
50г розтопленого вершкового масла
175г борошна
82г яйця
5 г розпушувача
Ледачий апельсиновий кекс на молоці покроковий рецепт
1. В блендер викласти апельсин без кісточок, цукор, яйця, молоко, вершкове масло і перебити. Виходить досить рідка масса.
2. Перелити в миску і додати борошно з розпушувачем. Перемішати до однорідності. Ні, це не грудочки, а шматочки цитруса, мелкие.
3. Форму застелила папером для випічки. Вилити тісто, розрівняти. Випікати при 180С до готовності близько 40 минут.