Ледачий торт Мільфей з листкового тіста

Як зробити лінивий торт Мільфей з листкового тіста рецепт.

Інгредієнти

-листкове бездріжджове тісто 1 пласт (200 г)
-4 мандарина
-1 ст. л цукру
-20 г вершкового масла

Для крему:
– 200 г вершків 33%
-100 г цукрової пудри
-сирний сир 150 г

Ледачий торт Мільфей з листкового тіста покроковий рецепт

1. Заморожене листкове тісто викладіть на деко і приберіть в духовку. Включіть її нагріватися до 200 р. Випікайте коржі 25 хвилин. За цей час вони добре піднімуться Тим часом, мандарини очистіть і розберіть на часточки. Викладіть на розігріту сковороду вершкове масло, мандарини і сахар.

2. Тушкуйте 5 хвилин, помішуючи. Для крему збийте до твердих піків холодні вершки, цукрову пудру, сирний сир. Листкове тісто піднялося розберіть на 3-4 коржа.

3. Збираємо мільфей: корж, крем + мандарини і так, поки не закінчаться інгредієнти. Зверху посипте цукровою пудрою. Готово !Подавати цей десерт краще хрустким 🍊🎄Йому не варто просочуватися в холодильнике.

Відео рецепт 👇