ліниві Голубці з капустою, рисом і фаршем індички

Цікава інтерпретація тюфтельок – Голубці ліниві з капустою, рисом і фаршем індички.

Інгредієнти

– Фарш індички 500гр
– Рис відварений 2-3 ст л
– Яйце куряче 1 шт
– Білокачанна капуста ~300 гр
– Спеції за смаком та бажанням
– Томатна паста-1-2 год л
– Вода 1 склянку
– 1/2 шт Цибуля
– Морква 1/2 шт

ліниві Голубці з капустою, рисом і фаршем індички покроковий рецепт

1. Фарш змішати з нашаткованої капустою, м’ясом і рисом. Сформувати котлетки і викласти у форму для запекания.
2. Посипати натертою на дрібній тертці морквою і дрібно нарізаною цибулею, залити сумішшю води з томатною пастою. За бажанням додати спеції. Накрити кришкою або фольгой.
3. Поставити запікатися на 50-60 хвилин при 180°С. *можна приготувати на пару або з іншим соусом.