Як приготувати ніжний Ледачий Наполеон з готового листкового тіста зі згущеним молоком рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
1. Тісто листкове бездріжджове – 500 грам
2. Масло вершкове – 180 грам
3. Маскарпоне – 200 грам
4. Ванілін – 1 пачка ( 1,5-2 грами)
5. Згущене молоко – 150 грам
Ледачий Наполеон з готового листкового тіста зі згущеним молоком покроковий рецепт
1. Заздалегідь дістаємо масло з холодильника. Тісто розморожуємо, як зазначено на упаковці (у мене 2 пласта). Духовку включаємо на t180. Деко застеляємо пергаментом, змащуємо рослинним маслом. Пласти тіста викладаємо на деко (у мене маленький деко, тому я пласти порізала на 2 і у мене вийшло 2 наполеона, різати не обов’язково, вийде один торт).
2. наколюємо Виделкою кожен пласт тіста. В духовку на 30-40 хвилин (тісто має добре піднятися і підрум’янитися). Поки випікається тісто, готуємо крем. М’яке вершкове масло збиваємо міксером до білої маси, додаємо Сир, все перемешиваем.
3. Додаємо ванілін і згущене молоко, збиваємо все до однорідної маси. Коли тісто выпеклось, дістаємо його з духовки і даємо трохи охолонути. Потім кожен пласт поділяємо на пластинки (4-5 шт. з кожного шару повинно вийде).
4. Верхівку залишаємо на посипання і збираємо торт. Пластина тесту-крем і так поки все не закінчиться. Верхівку подрібнюємо в крихту і посипаємо наш наполеон. В холодильник на просочення мінімум на 3 часа.