Знаменита Локшина східна Лагман з яловичини в домашніх умовах простий рецепт 🔥 Ловіть рецепт, тільки одне прохання до тих, хто зберігає рецепт, не забувайте і про будь ласка❤️ В попередньому відео. 20 тис зберегли і лише 6 тис лайкнули, трішечки прикро.
Інгредієнти
М’ясо у мене Яловичина приблизно 1кг
Цибулю -2 шт
Морква-1шт
Болгарський перець-2шт (зел.красн)
Картопля-2-3шт
Помідори-3шт
Часник-3 зуб
Гострий перець-за бажанням
Сіль, ч. м. перець, паприка, Зіра або лав.лист
Рослинна олія
Томатна паста-1ст.л
Зелень
Локшину можна придбати в магазині або зробити самим
1-яйце
Вода
Сіль
Борошно- тісто замішуємо круте і прибираємо в холодильник на годину
Локшина східна Лагман з яловичини в домашніх умовах покроковий рецепт
1. М’ясо з цибулею, спеціями і те. пастою обсмажуємо, вливаємо пару стаканів води і тушкуємо пів години, коли вода увариться, додаємо дрібно нарізані овочі і обсмажуємо кілька хвилин всі разом, потім ще раз вливаємо воду.
2. І тушкуємо все хвилин 15. Вимикаємо плиту. Далі, дістаємо тісто з холодильника, розкачуємо і готуємо локшину на відео, рясно пересипаючи борошном, локшину відправляємо в киплячу, підсолену з рослинною олією (2 ст. л) воду й варимо 2-3 минуты.
3. Потім зливаємо воду, викладаємо порційно і подаємо до столу гарячим, це дуже смачно і ароматно вкусно.
4. Готуйте із задоволенням і їжте смачно!