Як зробити Лосось Веллінгтон в листковому тісті рецепт простий в духовці ✨ Розкішне страва до новорічного столу. Готувати швидко, а результат перевершить очікування.
Інгредієнти
Листкове тісто дріжджове – 2 пачки, лосось філе 1 кг, брокколі з/м 400 г, шпинат свіжий 120 г, вершки 15-20% 100 мл, 250 г фета, перець за смаком.
Лосось Веллінгтон в листковому тісті покроковий рецепт
1. Тісто розморожуємо по інструкції на упаковці, з’єднуємо між собою і розкачуємо великий прямокутник, щоб помістилося в центр філе і тестом можна було загорнути його (див. відео).
2. Вершки збиваємо зі шпинатом, брокколі відварюємо 5 хвилин у киплячій воді, далі все збиваємо разом для соусу: брокколі, вершки зі шпинатом і фету.
3. На тісто 1/2 соусу, філе, друга половина соусу, все загорнути і в духовку! На 30 хвилин при 170 градусах, а потім ще 10 при 220 для рум’яної корочки.
Відео рецепт 👇