Лимонні батончики з цедрою лимона

Як зробити лимонні батончики з цедрою лимона рецепт в духовці. Для тих, хто любить цитрусову випічку! Дуже просто і дуже незвично. Якщо у вас немає прямокутної форми, можна зробити і в круглій, тільки беріть діаметр побільше (від 22см).

Інгредієнти

Тісто:
160гр вершкового масла (кімнатної t)
50гр цукру
175гр борошна
Щіпка солі

Начинка:
3 яйця С1
Цедра 1 лимона
120гр соку лимона
70гр борошна
200гр цукру

Лимонні батончики з цедрою лимона покроковий рецепт

1. Масло збити з цукром хвилин 5. Воно повинно посвітліти. ⠀ Додати борошно і сіль, замісити тісто. ⠀ Викласти його у форму, розрівняти. Запікати 15 хвилин при 170С. Дістати, остудити. ⠀

2. Лимонний шар: Яйця і цукор перемішати віночком (не міксером). Додати цедру і сік лимона. Перемішати. ⠀ Додати борошно і цукор, ретельно перемішати віночком. ⠀

3. Влити на пісочну основу і поставити в духовку. Випікати 30 хвилин при 170С ⠀ Потім вийміть, дайте охолонути, розрізати на квадратики. За бажанням посипте цукровою пудрою. ⠀ Десерт до чаю готовий!

Відео рецепт 👇