Лимонний торт із кремом шоколадним мусом, желе і безе простий рецепт. Найсмачніший десерт, який можна зробити в домашніх умовах. Є багато рецептів його приготування. Це тепер мій улюбленець ♥️
Інгредієнти
Розмір готового торта 18 см
Яйце -1 шт.
Цукор -25 р
Борошно -48 р
Лимонна цедра-3 р
1 яєчний білок
20 г цукру
Вершкове масло -7 р
Лимонна прошарок:
М’якоть – одного лимона
Лимонного соку -30 р
Вода -20 р
Цукор -80 р
Кукурудзяний крохмаль -7 р
Желатин -8 р
Вода -40 р
Крем-мус з білого шоколаду:
Молоко -40 р
Цукор -8 р
Білий шоколад -90 р
Желатин 4 р
Вода -20 р
Вершків 33-35 % -200 р
Лимонне желе:
Вода -75 г води
Цукор -15 г
Цедра лимона (що залишається після видалення м’якоті)
Желатин -3 р
Вода -15 р
Лимонний сік -5 р
харчовий барвник
Італійське безе:
Білки -34 р
Цукор -10 р
Лимонний сік -6 р
Цукор-60 г
Вода -17 м
Лимонний торт із кремом шоколадним мусом, желе і безе покроковий рецепт
1. Випікати в розігрітій духовці при 165 гр. 15 хв. вирізати бісквіт 18 см.
2. Лимонна прошарок:
Залити і прибрати в морозильну камеру на 30 мин.
Залити і прибрати в морозильну камеру на 30 мин.
3. Крем-мус з білого шоколаду:
Залити і прибрати в холодильник мінімум на 5 часов.
Залити і прибрати в холодильник мінімум на 5 часов.
4. Лимонне желе:
Остудити до кімнатної температури і залити . Прибрати в холодильник на 1 час.
Остудити до кімнатної температури і залити . Прибрати в холодильник на 1 час.
Відео рецепт 👇