Як зробити смачне Линцерское печиво пісочне з мигдальною борошном і джемом рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
100 г мигдальної муки (подрібненого мигдалю) 180 г цукрової пудри
1/2 год л розпушувач
1/2 год л солі
1/2 год л меленої кориці
290 г пшеничного борошна
220 г вершкового масла кімнатної температури
2 год л ванільного екстракту (ванільною пасти)
1 яйце
1 жовток
Для начинки:
Малиновий джем
Лимонна начинка (візьміть 1/2 порції на печиво)
130 г лимонного соку (приблизно 3 лимона)
180 г цукру
160 г яйця (приблизно 3 яйця)
120 г вершкового масла
3 г листового желатину (за бажанням, дає більшу стабільність)
Линцерское печиво пісочне з мигдальною борошном і джемом покроковий рецепт
1. В чашу міксера з насадкою лопатка додайте вершкове масло кімнатної температури, ванільний екстракт (пасту), жовток і яйце. Збийте до об’єднання. Введіть сухі інгредієнти – цукрову пудру, пшеничне борошно, розпушувач, мигдалеву борошно, корицю, сіль. Насадкою лопатка збийте до об’єднання інгредієнтів. Викладіть тісто на робочу поверхню, припыленную борошном, загорніть в харчову плівку і приберіть в холодильник мінімум на 1 час.
2. Після закінчення часу дістаньте тісто і розкачайте його в пласт на пергаментним папері (або килимку). Якщо тісто буде прилипати, просто припылите качалку борошном. Виріжте формочками заготовки для печива. Приберіть в холодильник, поки духовка розігрівається до 180 °C . Випікайте печиво близько 10-12 хвилин, до тих пір, поки не підрум’яняться краю .
3. Готове печиво охолодіть на решітці. Склейте попарно джемом, лимонною начинкою і присипте цукровою пудрою. ► Лимонна начинка. ► Приготування. У сотейник з товстим дном влити сік лимона, додайте яйця і цукор. Поставте на повільний вогонь і, постійно помішуючи, доведіть суміш до загустения.
4. Курд не повинен кипіти, ви побачите як в процесі приготування він почне густіти. Зніміть з вогню і трохи остудіть курд. Пропустіть його через сито і додайте замочений листової желатин (за бажанням). Розмішайте до розчинення останнього. Введіть вершкове масло, порізане на кубики. Перемішайте до об’єднання. Закрийте плівкою в контакт і приберіть в холодильник до стабилизации.