Як смачно зробити листковий Десерт Мільфей ледачий по ивлевски класичний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ми дууже поспішали😂 У нас було мало часу ⌛️ . Але ми впоралися на УРА 🥰💪 І подивіться яка в нас краса вийшла! І просто неймовірно смачно! Якщо ви не пробували, то ви багато чого втратили. 😱😍😍🔥🔥🔥
Інгредієнти
Листкове тісто – 1 аркуш.
Ягоди на ваш смак для складання і прикраси.
Для крему:
Сирний сир -400 гр.
Вершки 33% -400 мл
Цукрова пудра -2 ст. л
листковий Десерт Мільфей ледачий покроковий рецепт
1. Листкове тісто розкачати і поділити на частини (ми поділили на 6 шматочків (квадратні)). Переносимо на деко. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку до 200 З приблизно на 15-20 хвилин
2. Для крему:
Сирний сир і цукрову пудру змішати і збити пару секунд до однорідності! Потім влити вершки і акуратно починаємо збивати 1-2 хвилини до щільної массы..
Сирний сир і цукрову пудру змішати і збити пару секунд до однорідності! Потім влити вершки і акуратно починаємо збивати 1-2 хвилини до щільної массы..
3. Збірка:
Ділимо кожен шматок на 3 частини. І збираємо як на видео.
Ділимо кожен шматок на 3 частини. І збираємо як на видео.
Відео рецепт 👇