Як смачно зробити Листковий пиріг з капустою, яйцем і цибулею в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Листкове бездріжджове тісто -400 гр
Яйця варені -3 шт
Капуста -200 гр
Лук зелений
Сіль, перець
Яйце для змащування
Вершки 20-33% – 50 гр
Кунжут
Листковий пиріг з капустою, яйцем і цибулею в духовці покроковий рецепт
1. Дрібно шаткуємо капусту. На сковороду з олією викладаємо капусту і тушкуємо 10 хвилин на середньому вогні, потім додаємо вершки, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 10 хвилин, додаємо сіль і перец.
2. Якщо ви любите в пирогах хрустку капусту, зменшіть час її гасіння. До вареному яйцю додаємо цибулю, перемішуємо і кладемо на капусту, зверху шар теста.
3. Защипуємо краю, робимо надрізи, змащуємо яйцем, посипаємо кунжутом і відправляємо в духовку на 200° на 20 минут.
4. Пиріг готов.
Відео рецепт 👇