Як смачно зробити Макарони з кабачками і фаршем на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. (Макарошки з фаршем, ті самі 😉👍)
Інгредієнти
На 2 порції знадобиться:
– паста 200 гр.
– фарш 200 гр. (у мене сьогодні саморобний курячий 🐔)
– кабачок 1 шт. маленький
– лук 1 шт.
– часник 2 зубчики
– соус соєвий 2 ст. ложки
– масло рослинне 2 ст. ложки
– приправа уцхо-сунелі 1 ч. ложка (в крайньому випадку хмелі-сунелі)
– сіль за смаком
Макарони з кабачками і фаршем на сковороді покроковий рецепт
1. Овочі миємо, очищаємо. Якщо кабачок страшненький, як у мене 🫣, шкірку з нього знімаємо. Нарізаємо дрібними кубиками кабачок і відправляємо в глибоку сковороду з розігрітим маслом. ☝️Паралельно ставимо нагріватися каструлю з водою для пасти🙂 Смажимо кабачок, помішуючи, на сильному вогні🔥
2. Як тільки шматочки зазолотились – додаємо дрібно нарізану цибулю, перемішуємо і смажимо ще кілька хвилин. Додаємо фарш, розбиваючи лопаткою грудочки. Обсмажуємо, поки фарш не побіліє. Зменшуємо вогонь майже до мінімального (у мене 3 з 9 поділок конфорки). Додаємо сіль (я поклала 1/3 ч. ложки), спеції і чеснок.
3. Якщо належить теплова обробка, часник краще не пропускати через прес, а просто порізати дрібно 🙂 Вливаємо соєвий соус. Перемішуємо, накриваємо кришкою і готуємо ще 5 хвилин (або до тих пір, поки не звариться паста 😊)
4. Промивати пасту не потрібно – просто зливаємо і відразу ж додаємо в сковороду. Добре перемішуємо наша страва, вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і даємо настоятися хвилин 10-15. За цей час паста просочиться смачним соусом і страва вийде просто бомбическим!