Малиновий пиріг на пісочному тісті і джемом

З Різдвом всіх, хто сьогодні відзначає це свято! 🎄✨🎁 А у нас фінальні приготування, докуповуємо, прикрашаємо, упаковуємо і печемо, печемо, печемо… Сьогодні у мене простий малиновий пиріг на пісочному тісті і джемом рецепт простий в духовці. Замість звичної решітки можна прикрасити сніжинками, вийде дуже святково.

Інгредієнти

Масло вершкове 200 р
Борошно 450 г (+ -)
Яйце куряче 2 шт
Цукор 70 г
Розпушувач 0.5 ч л
Ванілін
Сіль 1/2 год л

Джем 350г

Малиновий пиріг на пісочному тісті і джемом покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром, ваніліном і сіллю. Додаємо масло кімнатної температури, поступово вводимо муку з розпушувачем. Замісити тісто. 1/3 тіста обернути плівкою і прибрати в морозилку на 15-20 хвилин мин.
2. тісто рівномірно розподілити по листу. Руками сформувати маленький бортик. Намазати джемом. Якщо він рідкуватим, то додати трохи крахмала.
3. Дістати тісто з морозилки, розкачати тісто і за допомогою формочок виріжте сніжинки, розподілити поверх джему. Випікати в розігрітій до 180 С духовці хвилин 20- 30.