Мандаринове печиво з тріщинами

Рецепт печива з мандаринового тріщинками рецепт простий. А колір цього печива – наш бета-каротин! Чудово витримує нагрівання, не дає стороннього смаку або аромату. Зате теплий жовто-оранжевий вам забезпечений, дуже рекомендую. Далі весь текст від Марини.

Інгредієнти

▪️105 гр борошна
▪️100г цукрової пудри
▪️30г вершкового масла
▪️1/2ч.ложки розпушувача
▪️1/2ч.л. Ванільною есенції
▪️1 яйце С1
▪️2ч.л. Цедри мандарина
▪️2г бета-каротину

Мандаринове печиво з тріщинами покроковий рецепт

1. З’єднати всі сухі інгредієнти і просіяти в миску. ⠀ Додати дрібно нарізане масло і перетерти все в крихту ⠀ Додати яйце і есенцію ⠀ Добре вимішати. Тісто буде в’язке але так і повинно бути. Не додавайте борошна. ⠀ Приберіть в холодильник мінімум на годину. ⠀
2. Розігрійте духовку до 180 градусів. ⠀ Дістаньте тісто і накатайте кульок. Я люблю маленькі печеньки і роблю приблизно діаметром 2см. Обваляйте в цукровій пудрі. ⠀ Деко прокладете пергаментом. І викладіть печиво. ⠀ Випікайте в духовці при 180 градусів низ-верх без конвекції 8-9 минут.
3. Витягнути по закінченні часу і дати охолонути. Спочатку печиво дуже м’яке але коли воно охолоне всередині залишиться м’яке а зверху покриється скоринкою. ⠀ Зберігати в герметичному контейнері. ⠀ Термін зберігання невідомий так як з’їдається протягом одного дня.