Мандариновий пиріг зі свіжих мандаринів в духовці

Як зробити смачний Мандариновий пиріг зі свіжих мандаринів в духовці домашній рецепт 🍊 ⠀ ⠀⠀ Приголомшливий пиріг з неймовірним ароматом і ніжним смаком, який можна спекти як для домашнього чаювання, так і порадувати гостей. Пиріг виходить солодкий, вологий, просочений соком мандаринів, і повірте, ніхто не здогадається, що пиріг без цукру😉 ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀

Інгредієнти

⠀ФОРМА 19/21. Всі інгредієнти кімнатної температури!

✔️яйце C0 4 шт
✔️підсолоджувач 12 гр
✔️кефір 60 гр+сода на кінчику ножа
✔️борошно рисова 70 гр
✔️розпушувач 3 гр
✔️мандарини 400 гр

КБЖУ на 100 гр👉102.2/5/3.4/12.8
Вага 700 гр

ВАЖЛИВО!!! Мандарини треба брати !!!ОБОВ’ЯЗКОВО!!!!! солодкі і з тонкою шкіркою, інакше вони будуть гірчити в пирозі(потім не кажіть, що я не попереджала!)!!!! І обов’язково добре очистіть їх від білих волокон☝️

Мандариновий пиріг зі свіжих мандаринів в духовці покроковий рецепт

1. Мандарини очистити і розрізати навпіл. На дно форми насипати трохи кокосового цукру або підсолоджувач (необов’язково), викласти мандарини. ⠀ ⠀⠀До кефіру додати соду і перемішати. ⠀ ⠀⠀

2. Відокремити білки від жовтків. До білків додати дрібку солі і збити до міцних піків. До жовтків додати підсолоджувач і збити до білого. Влити кефір, перемішати. Борошно і розпушувач посіяти і додати до жовтків, перемешать.

3. Акуратно ввести білки. Тісто викласти на мандарини. Відправити запікатися в розігріту до 180′ духовку на 20-25 хвилин (до сухої зубочистки).

4. Готовий пиріг перевернути і остудити. Наслаждаемся.

Відео рецепт 👇