Манти з фаршем на сковороді на овочевій подушці

Як смачно зробити Манти з фаршем на сковороді на овочевій подушці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Манти на сковороді. Дуже смачне, ситне блюдо, а яке красиве

Інгредієнти

Для тесту:
✅Борошно – 350 гр
✅Сіль – 1 ч. л
✅Яйце – 1 шт
✅Вода

Для начинки:
✅Фарш – 400 гр (у мене баранячий)
✅Цибуля – 1 шт
✅Кріп
✅Сіль, перець за смаком
✅Вода – 100 мл

Для овочевий подушки:
✅Цибуля – 1 шт
✅Морква – 1 шт
✅Помідор – 1 шт (перетерти)
✅Сіль, перець за смаком

Манти з фаршем на сковороді на овочевій подушці покроковий рецепт

1. Для тіста: з’єднуємо всі інгредієнти і замішуємо тісто, прибираємо відпочити. У фарш додаємо дрібно нарізаний цибулю, зелень, сіль, перець, воду, гарненько перемешиваем.

2. Тісто ділимо на 2 частини, розкачуємо, нарізаємо на смужки, викладаємо начинку, розподіляємо і звертаємо в розочку.

3. Для овочевий подушки, обсмажуємо цибулю, додаємо моркву, помідор, сіль, перець, заливаємо окропом, тушкуємо хвилин 5, потім викладаємо трояндочки і накриваємо кришкою. Всім приємного апетиту

Відео рецепт 👇