Мариновані огірки для бургерів і хот догів на зиму

ОГІРОЧКИ “як у mcdonald’s”! Як зробити смачні домашні Мариновані огірки для бургерів і хот догів на зиму простий рецепт. Нереально смачні, і навіть вревосходят свій оригінал! Вони і для гамбургерів, і для піци, бутербродів, бургерів і сендвічів, та взагалі хоч ложкою їж!

Інгредієнти

2 кг огірків
3 ст. л. солі
300 мл яблучного оцту
1-2 ст. л. гірчиці в зернах (з банки, не суха)
Цукор – 1 склянка
Куркума – 1 ст. л.

Мариновані огірки для бургерів і хот догів на зиму покроковий рецепт

1. Огірки порізати кружальцями, засипати сіллю, перемішати, залишити на 3 години просаливаться. Потім промити від солі, віджати зайву рідину. Маринад: в яблучний оцет додати цукор, гірчицю, куркуму.
2. Довести до кипіння. Огірки додати до маринаду, все добре перемешать.
3. Розкласти по стерилізованим банкам, закрити, перевернути, залишити так до охолодження. Робила вже дві закладки, половина вже пішла, всі, хто пробують, просять потім рецепт)