Як зробити Медове печиво з імбиром і корицею рецепт простий в духовці ✨ Хрустке, з невеликою тянучкой всередині. Ідеальне!🤤
Інгредієнти
240 г борошна
3 г сухого імбиру
4 г меленої кориці
2 г солі
5 г соди
75 г вершкового масла 82.5%
120 г цукру
8 г ванільного цукру
50 г меду
50 г яєць
Окремо цукор для обсипання близько 100 г
Медове печиво з імбиром і корицею покроковий рецепт
1. Мед розтопити, додати соду і перемішати. Ввести розтоплене вершкове масло, цукор і ванільний цукор, яйце. Борошно, імбир, корицю, сіль з’єднати і перемешать.
2. З’єднати дві маси. Заміс короткий, до об’єднання. Тісто розділити по 38 -40 р. Скачати в кульку. Кожен кульку обваляти в цукрі, після розкачати або качалкою, або руками в коло 8 см диаметре.
3. На деко викладати по 6 шт, не більше! Викласти на деко, застелений пекарської папером. Випікати при температурі 175°, з конвекцією 13 хвилин. З дека знімати повністю остиглими)