Медові коржі для торта з розкочуванням коржів

Як зробити медові коржі для торта з розкочуванням коржів на новий рік рецепт простий.

Інгредієнти

390 г борошна
100 г яєць (2 яєць С1)
170 г цукру
90 г масла
80 г меду
5 г кориці
2 г мускатного горіха
8 г соди
3 г лимонної кислоти

Медові коржі для торта з розкочуванням коржів покроковий рецепт

1. Візьміть достатньої великий сотейник. Під час приготування маса почне збільшуватися. Спочатку помістіть в каструлю цукор і доведіть його до карамельного кольору. Введіть мед і вершкове масло. Окремо з’єднайте борошно, корицю і мускатний горіх. Лимонну кислоту розведіть водою. Додайте в каструлю соду і лимонну кислоту. У цей момент маса повинна сильно збільшитися в объеме.

2. Зніміть сотейник з вогню і дайте постояти пару хвилин. Введіть яйця і ретельно перемішайте віночком, щоб не дати їм згорнутися. Помістіть тісто в діжу міксера з насадкою «весло», поступово додавайте борошно з сухими інгредієнтами. Тісто має нагадувати пластилін. Поділіть його на 10 коржів і накрийте харчової пленкой.

3. Діаметр коржів 16 див. Розкачайте кожен корж і випікайте при 170 градусів близько 5 хвилин. Після випічки відразу постинаєте корж кільцем і обріжте ножем. Залишки від коржів подрібніть і в кінці декоруйте ними торт.

Відео рецепт 👇