Медовий торт Іриска з кремом з вареного згущеного молока і масла простий рецепт 🍬 Ніжний, соковитий і дуже простий у приготуванні торт “Іриска” з вареним згущеним молоком сподобається всім без винятку. Беріть на озброєння!
Інгредієнти
Для бісквіта:
Яйця – 5 штук
Цукор – 180 г
Мед – 4 стіл. ложки
Какао – 4 стіл. ложки
Борошно – 250 г
Сода – 1 ч. ложка
Для крему:
Масло вершкове – 300 г
Варена згущене молоко – 1 банка
Ванілін – 1 пакетик
Медовий торт Іриска з кремом з вареного згущеного молока і масла покроковий рецепт
1. Для бісквіта, просіяти борошно з какао. Збити яйця з цукром за допомогою міксера. Додати мед і соду, гашену в оцті. Перемішати і поступово додати какао з мукой.
2. Замісити тісто і розділити на три рівні частини. Тісто викласти на деко, застелене пергаментним папером і відправити в духовку на 10 – 15 хвилин при 180 градусах.
3. Для крему збити до білого масло і поступово додати згущене молоко і ванілін. Промазати коржі кремом. Прикрасити за бажанням!