Мигдальний пиріг з медом

Як смачно зробити Мигдальний пиріг з медом простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Так, друзі, давайте без прелюдій сьогодні, одразу до справи! Зберігайте рецепт мигдалевого пирога. М’який соковитий, м’якуш з дуже ніжною текстурою. Зверху можна прикрасити кремом або просто залишити так. Якщо не плануєте крем, краще присипати перед випічкою мигдалевими пелюстками або рубаними горіхами. Буде красиво.

Інгредієнти

М’яке масло – 100 г
Яйця – 4 шт
Мед – 90 р
Йогурт/нежирна сметана – 2 ст л
Борошно – 140 г (можна взяти безглютенової суміш)
Мигдальна борошно – 70 р
Сіль – щіпка
Розпушувач – 1 чл

Мигдальний пиріг з медом покроковий рецепт

1. Відокремте білки від жовтків. В окремій мисці збийте міксером м’яке масло, жовтки, мед до однорідної пишної маси. Борошно, сіль, розпушувач змішати разом. Окремо збийте білки до м’яких пик.
2. В масляну суміш додайте половину білків, перемішайте. Додайте йогурт, борошно, ще раз акуратно перемішайте і додайте білки, що залишилися. Викладіть тісто у форму, застелену папером для выпечки.
3. Випікайте до готовності близько 40 хвилин при 180 градусах. Готовність перевіряйте шпажкою. Готовий пиріг остудіть і за бажанням прикрасьте кремом.