Медовий торт з кремом зі сметани і маскарпоне і малиною

Ви практично одноголосно хочете побачити процес створення торта для сина… Тому я почну спочатку.. з рецепту тортика. Як зробити Медовий торт з кремом зі сметани і маскарпоне і малиною рецепт. Медовий торт (якщо будете робити цілий, то вийде торт висотою близько 10 см і діаметр ок. 18см ) У мене ж був у формі Амонг ас з рюкзаком.

Інгредієнти

Вага медовика 1.8 кг без декору.

Медові коржі
240 гр цукру
30 гр молока
90 гр меду
*
15 гр соди
*
120 гр злив масла
2 яйця малий + 1 жовток
*
540 гр борошна

Крем для торта
(можна дати 1200 гр сметани на марлечку і отримати 900 гр відваженого сметани , або як робила я) :
500 гр маскарпоне
400 гр сметани 20 %
250 гр малини ( якщо класти малину в кожен 2й шар)
2 ст. л. лимонного соку
130 гр цукрової пудри

Медовий торт з кремом зі сметани і маскарпоне і малиною покроковий рецепт

1. Заварюємо цукор, молоко і мед до бурління. Додаємо соду, варимо на середньовисокому вогні до рудого кольору. Вимикаємо нагрівання і додаємо масло . Коли масло повністю розчинилося, а маса придбала температуру близько 60градусов ( щоб яйце не згорнулося) додаємо яйца.
2. Коли маса стала однорідною вводимо просіяне борошно. Залишаємо тісто для стабілізації в холодильнику на 3-4 години. Потім розкочуємо тонко коржі – раджу розгортати між шпажками для шашлику ( в цей раз я зробила їх толстоватыми. смачно, промокло, але для естетики стояло зробити тонше).
3. І випікаємо близько 7 хвилин при 180 градусах в розігрітій духовці. Якщо коржі товстенькі – випікайте до 10 хвилин і хорошого рудо-коричневого кольору. Після випічки – остившім коржам дати полежати в герметичній ємності (пакеті) – тісто доходить до смаку – пару часов.
4. Крем для торта.
Збити 1 хвилину маскарпоне, додати сметану, цукрову пудру, лимонний сік і збити до пишноти . Малину викладаємо в кожен 2ой слой.