Як зробити смачне Мексиканське тако з куркою домашнє класичне простий рецепт.
Інгредієнти
Інгредієнти:
•Куряче філе – 500 р.
•болгарський Перець – 2 шт.
•Перець пекучий – 1 шт.
•Цибуля червоний – 2 шт.
•Томатне пюре – 400 мл
•Тортилья – 10-12 шт.
•Сир Чеддер – 200 р.
•Кінза – 1 пучок
•Лайм – 1 шт.
•Вода – 200 мл
Спеції для маринування курки і овочів:
•Оливкова олія – 4 ст. л.
•копчена Паприка – 1 ч. л.
•Суміш сухих трав – 1 ч. л.
•Чилі перець – 1/2 ч. л.
•Чорний перець – 1/2 ч. л.
•Зіра – 1 ч. л.
•Коріандр – 1 / 2 ч. л.
Мексиканське тако з куркою домашнє покроковий рецепт
1. Замаринуем курку, нарізні перець і цибулю в загальній мисці з усіма спеціями і приберемо в холодильник мінімум на 1 годину, а краще на ніч. Підсмажимо на сковорідці куряче філе окремо від овочів, додамо невелику кількість оливкової олії для цього. За допомогою двох вилок або міксера подрібнимо курку на волокна і відставимо сторону.
2. У ту ж сковорідку відправимо перець і цибулю і потомим на середньому вогні 5 хвилин. Заллємо подрібнені томати, додамо подрібнену на волокна курку і склянку води (200 мл), добре перемішати все. Дамо покипіти на повільному вогні приблизно 30 минут.
3. Тим часом дрібно наріжемо кінзу, червоний лук дрібним кубиком і натремо сир на крупній чеддер терке.
4. Макнем тортилью з двох сторін в соус і відправимо на сковорідку, додаємо тертий сир поверх тортильи.
5. Невелику кількість суміші з куркою і зверху чайну ложку нарізаної кінзи і цибулі. Смажимо з обох боків до рум’яного кольору, подаємо в теплому вигляді з часточкою лайма.
Відео рецепт 👇