Меренговый рулет з вершковим кремом і манго простий рецепт. 👩🍳 Хрустка скоринка, ніжне суфле, вершковий крем і кислинка манго 🥰 Ідеальний літній десерт!!
Інгредієнти
Мій рецепт розрахований на деко 37*31 див.
Меренговый рулет з вершковим кремом і манго покроковий рецепт
1. Меренга:
1. 150 г білка (кімнат. Темп) збиваємо міксером 1 хв (до піни).
2. Додаємо 150 г цукру і дрібку лимонної кислоти або лимонного соку (1 ч. л.). Збиваємо до щільних пік (у мене пішло 7 хв ручним міксером 400 вт).
3. Додаємо 16 г кукурудзяного крохмалю і збиваємо ще 1-2 хв
4. Застеляємо деко пергаментом і розподіляємо по ньому меренгу.
5. Випікаємо при температурі 150 градусів близько 30 хв. Верх повинен підрум’янитися.
6. Дістаємо з духовки і викладаємо на стіл, даємо остыть.
1. 150 г білка (кімнат. Темп) збиваємо міксером 1 хв (до піни).
2. Додаємо 150 г цукру і дрібку лимонної кислоти або лимонного соку (1 ч. л.). Збиваємо до щільних пік (у мене пішло 7 хв ручним міксером 400 вт).
3. Додаємо 16 г кукурудзяного крохмалю і збиваємо ще 1-2 хв
4. Застеляємо деко пергаментом і розподіляємо по ньому меренгу.
5. Випікаємо при температурі 150 градусів близько 30 хв. Верх повинен підрум’янитися.
6. Дістаємо з духовки і викладаємо на стіл, даємо остыть.
2. Фруктова начинка:
1. 100 г Пюре (у мене було манго+абрикос) і 10 г цукру складіть у сотейник.
2. Проваріть до розчинення цукру.
3. Додайте 1 ч. л. Кукурудзяного крохмалю і уварите до густого стану.
Кукурудзяного крохмалю може знадобитися більше або менше, залежить від початкового стану пюре.
1. 100 г Пюре (у мене було манго+абрикос) і 10 г цукру складіть у сотейник.
2. Проваріть до розчинення цукру.
3. Додайте 1 ч. л. Кукурудзяного крохмалю і уварите до густого стану.
Кукурудзяного крохмалю може знадобитися більше або менше, залежить від початкового стану пюре.
3. Крем.
1. 300 г кисломолочного сиру, 300 г вершків 33% і 70 г пудри складіть в чашу міксера.
2. Збийте до объединения.
1. 300 г кисломолочного сиру, 300 г вершків 33% і 70 г пудри складіть в чашу міксера.
2. Збийте до объединения.
4. Розподіліть крем і начинку по меренговой основі. Згорніть рулет і дайте полежати в холодильнику 1-2 години. Термін придатності такого рулету 48 часов.