Як смачно зробити Мокрий бургер з сиром, фаршем, помідорами та цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Булочки:⠀
– молоко – 150гр⠀
– цукор – 30 гр⠀
– дріжджі – 7g⠀
– борошно – 600 гр⠀
– вода – 250 гр⠀
– сіль – 12,5 гр⠀
– соняшникова олія – 50 гр⠀
⠀⠀
Начинка:⠀
– сир – 100гр⠀
– фарш свинина/яловичина – 500гр⠀
– аджика – 1 год л⠀
– помідори – 400гр⠀
– цибуля – 100 гр⠀
– часник – 3 зуб⠀
– сіль/перець⠀
– орегано⠀
Мокрий бургер з сиром, фаршем, помідорами та цибулею покроковий рецепт
1. Булочки:⠀
– розпускаємо дріжджі в теплому молоці з цукром, повинна утворитися пишна піна. – борошно просіваємо, додаємо дріжджі, сіль, олія рослинна , воду і замішуємо тісто. – тісто накриваємо мокрим рушником і ставимо в тепле місце для підйому на пару часов.
– розпускаємо дріжджі в теплому молоці з цукром, повинна утворитися пишна піна. – борошно просіваємо, додаємо дріжджі, сіль, олія рослинна , воду і замішуємо тісто. – тісто накриваємо мокрим рушником і ставимо в тепле місце для підйому на пару часов.
2. Начинка:⠀ ⠀ – обсмажуємо нарізані цибулю і часник. ⠀ – додаємо фарш, приправляємо і продовжуємо готувати до готовності м’яса. ⠀ – додаємо помідори (ми брали консервовані помідори у власному) і тушкуємо хвилин 40, періодично помішуючи. ⠀ – в самому кінці приготування досолює, додаємо орегано і аджику.
3. Збірка бургерів:⠀ – ділимо тісто на шматочки (у нас по 100гр). ⠀ – кожен шматочок розкачуємо і кладемо в центр начинку, защипуємо краю і перевертаємо швом вниз. ⠀ – бургери перекладаємо на деко з пергаментом і залишаємо на расстойку на годину. ⠀ – бургери обмазуємо жовтком, посипаємо кунжутом. ⠀ – випікаємо при 200гр 30-35 мин.