Їстівна «Морквина». Морквяна «картопля» у вигляді морквини – заплуталися? 😁 тоді простіше – кейкпопс у вигляді морквини. Петрушка це чудовий антураж , але робити з нею зовсім необов’язково. Можна використовувати м’яту або приготувати моркву без гички. Бісквіт дуже соковитий , смачний , і готувати зовсім легко. В цей раз я навіть не збивала яйця в пишну масу, а бісквіт все одно вийшов пористим . Так що він відмінно підійде і для тортів. Крем вирішила робити вершково – згущеним, але можна замінити на сирний. Головне – це ідея 😏❤️ Як зробити Морквяні тістечка з кремом рецепт простий.
Інгредієнти
Бісквіт на форму 18 см:
2 яйця
150 грам цукру
150 грам моркви
180 грам борошна
50 грам рослинного масла
100 грам йогурту або сметани
50 грам мелених горіхів
Спеції
1 упаковка розпушувача (10 грам)
Крем:
80 грам вершкового масла
100 грам згущеного молока
М’яке масло збити зі згущеним молоком.
Цієї кількості крему достатньо на весь бісквіт , так як він сам по собі досить соковитий.
Для глазурі:
350 грам білого шоколаду
Барвники жовтий і червоний жиророзчинний.
30 грам какао масла (можна замінити на рослинне)
Морквяні тістечка з кремом покроковий рецепт
1. Бісквіт.
Все просто змішуємо, моркву натерту важливо віджати від соку. Порядок введення продуктів значення не має. Випікаємо 50 хвилин при температурі 165 градусів. Після подрібнюємо на кусочки.
Все просто змішуємо, моркву натерту важливо віджати від соку. Порядок введення продуктів значення не має. Випікаємо 50 хвилин при температурі 165 градусів. Після подрібнюємо на кусочки.
2. Крем:
Змішуємо з крихтою бісквіта і формуємо морквину. Шпажки вставляємо до середини морквини відразу. Прибираємо на 2 години морозилку.
Змішуємо з крихтою бісквіта і формуємо морквину. Шпажки вставляємо до середини морквини відразу. Прибираємо на 2 години морозилку.
3. Для глазурі:
Шоколад розтоплюємо, фарбуємо , додаємо какао масло для плинності . Занурюємо морквину. Даємо постояти 15 – 20 хвилин при кімнатній температурі і выкручивающимися рухами дістаємо шпажки. Петрушку занурюємо в шоколад і вставляємо в дірочку від шпажки. Зверху пройшлася змішаним какао маслом і какао і посипала сухим какао порошком.
Шоколад розтоплюємо, фарбуємо , додаємо какао масло для плинності . Занурюємо морквину. Даємо постояти 15 – 20 хвилин при кімнатній температурі і выкручивающимися рухами дістаємо шпажки. Петрушку занурюємо в шоколад і вставляємо в дірочку від шпажки. Зверху пройшлася змішаним какао маслом і какао і посипала сухим какао порошком.
Відео рецепт 👇