Морквяні тістечка з сирним кремом

НУ або торт без борошна за 15 хвилин. Ну або кексики. Називайте як хочете, але це просто отвалбашки гарантований. Як зробити Морквяні тістечка з сирним кремом простий рецепт.

Інгредієнти

КБЖУ на 100гр 135/11/4/13,5

Для коржів:
1 невелика морква
1 яйце
3 ст.л вівсяних висівок
7 ст.л молока безлактозного
1/2 ч. л кориці
1/2 ч. л розпушувача
1 ст.л яблучного (Агава/топінамбур) сиропу c гіркою

Крем:
сир мякий 300 г
курага/чорнослив – за смаком

Морквяні тістечка з сирним кремом покроковий рецепт

1. Моркву натираємо на дрібній тертці. Всі інгредієнти змішуємо і відправляємо в мікрохвильову піч на 6 хвилин. Дістаємо, охолоджуємо і корж розрізаємо на 2-3-4 частини, як вам хочеться. ⠀
2. Зручно увіткнути зубочистки по периметру коржа і обводимо ниткою і схрестивши кінці тягнемо у різні сторони. Вуаля і корж ідеально рівно розрізано і не розсипається. ⠀ А можна розділити по міні форм для кексів і прикрасити верхушку.
3. Готуємо крем:
Сухофрукти дрібно ріжемо, змішуємо c сиром і все, крем готовий. ⠀
4. Збираємо тістечко.
Корж-крем-корж-крем-корж-крем. За бажанням можна обмазати всі тістечка кремом. Прикрашаємо за бажанням тертим шоколадом, мигдалевими пелюстками, снігами чіа, загалом що душі завгодно, і прибираємо настоятися в холодильник, краще на ніч. Якщо кекси, то їх можна відразу після як остынут.