Морквяний кекс з сирним кремом

Як смачно зробити Морквяний кекс з сирним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Бісквіт:
130 г моркви
10 г меленого льону
40 г теплої води
100 г кокосової цукру
90 г апельсинового соку
40 г масла виноградної кісточки
120 г полбяной борошна
10 г розпушувача
Кориця і мускатний горіх (щіпка)
Цедра апельсина

Сирний крем:
150 г тофу
150 г кокосового молока
40 г сиропу топінамбура
10 г лимонного соку
4 г агар-агару

Морквяний кекс з сирним кремом покроковий рецепт

1. Мелений льон змішати з водою, додати цедру і сік апельсина, масло виноградної кісточки і цукор, з’єднати до повного розчинення. Додати борошно, розпушувач, спеції, замісити тісто. Додати натерту на дрібній тертці моркву. Ретельно перемешать.
2. Викласти тісто в підготовлену форму. Я використовувала квадратну форму 18*18 див. Випікати в розігрітій до 175′ духовці 15-20 хвилин до готовности.

3. Для крему, в кокосовому молоці розчинити агар-агар, довести до кипіння, додати інші інгредієнти, взбит в блендері, перелити зверху остиглого морквяного кексу і прибрати в холодильник мінімум на 1 годину. 🙌🏻