«Морквяний торт на сковороді» Ніжний і смачний тортик 👌 рецепт простий і швидкий.
Інгредієнти
✅100гр моркви
✅1яйцо
✅50мл кефіру
✅40гр рисового борошна
✅10гр волоських горіхів
✅1/2ч л розпушення
✅Підсолоджувач і кориця за смаком
Інгредієнти для крему:
✅М’який сир
✅Підсолоджувач
Морквяний торт на сковороді покроковий рецепт
1. Моркву натираємо на дрібній тертці. Додаємо кефір, яйце і інші інгредієнти і гарненько перемешиваем.
2. Викладаємо масу на розігріту сковороду і смажимо на середньому вогні під кришкою з двох сторін (24-26см).
3. Остуджуємо млинець і розрізаємо на 6-8 частин і змащуємо сирком. Відправляємо в холодильник на кілька часов.
Відео рецепт 👇