Морквяний торт на сковороді

«Морквяний торт на сковороді» Ніжний і смачний тортик 👌 рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

✅100гр моркви
✅1яйцо
✅50мл кефіру
✅40гр рисового борошна
✅10гр волоських горіхів
✅1/2ч л розпушення
✅Підсолоджувач і кориця за смаком

Інгредієнти для крему:
✅М’який сир
✅Підсолоджувач

Морквяний торт на сковороді покроковий рецепт

1. Моркву натираємо на дрібній тертці. Додаємо кефір, яйце і інші інгредієнти і гарненько перемешиваем.

2. Викладаємо масу на розігріту сковороду і смажимо на середньому вогні під кришкою з двох сторін (24-26см).

3. Остуджуємо млинець і розрізаємо на 6-8 частин і змащуємо сирком. Відправляємо в холодильник на кілька часов.

Відео рецепт 👇