Морквяний торт на сковороді швидкий і корисний сніданок

Як смачно зробити Морквяний торт на сковороді швидкий і корисний сніданок простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Інгредієнти для коржа:
Моркву-90 гр (вже натерта)
Яйце-1 шт
Молоко-60 мл
Перемелена вівсянка-40 гр
Розпушувач-1/2 год л
Кориця-1/3 год л
Цукрозамінник – за смаком

Інгредієнти для крему:
Густий натуральний йогурт або м’який сирок – 140 гр
Ванілін – щіпка
Цукрозамінник – за смаком
За бажанням можна додати цедру половини лимона- буде ще смачніше

Морквяний торт на сковороді швидкий і корисний сніданок покроковий рецепт

1. Моркву натерти на дрібній тертці, змішати з іншими інгредієнтами. Добре розігріти сковороду (у мене діаметр 24 см), можна трохи змастити маслом.

2. Викласти тісто, розподілити рівномірно по сковороді. Готувати на вогні трохи менше середнього, до золотистого кольору з двох сторін. Остудить.

3. Остиглий корж розрізати на 4 частини. Кожну частину змастити кремом.

Відео рецепт 👇