Морквяний торт зі сметанним кремом

Ніжний, неймовірно смачний Морквяний торт зі сметанним кремом простий рецепт. Я обіцяю цей торт, пиріг, нікого не залишить байдужими, обов’язково спробуйте👌

Інгредієнти

3 шт яйця
170г цукор
90 мл рослинне масло
200г морква
1 чл цедра апельсина
0,5 чл кориця
1 п ванільний цукор
11г розпушувач
+/- 180г борошно
Солодкий чай для просочення

Крем:
600г сметана
200г цукрова пудра (за бажанням можна більше або менше)
170° 50 хв. 1 година

Морквяний торт зі сметанним кремом покроковий рецепт

1. Моркву тремо на дрібній тертці і віджимаємо сік. Яйця збиваємо з цукром, додаємо ванільний цукор, цедру апельсина, корицю, виливаємо рослинне масло і додаємо морковь.

2. Додаємо просіяне борошно з розпушувачем і заздалегідь замочений ізюм. Випікаємо пиріг у змащеній формі діаметром 24-25 см, при 170° 60 минут.

3. Ділимо на 3 частини, за бажанням, просочуємо солодким чаєм і змащуємо сметанним кремом, прикрашаємо горіхами і тертим шоколадом.

Відео рецепт 👇