Муссовое тістечко Мандарин з абрикосом

Як смачно зробити Муссовое тістечко Мандарин з абрикосом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. НОВОРІЧНІ ТІСТЕЧКА З МАНДАРИНОМ І АБРИКОСОМ. Ну що, друзі, останній рецепт в цьому році) форму для нього я купила ще, прости господи, минулої весни і чесно зберігала її до передноворічного тижня. Як і поєднання для тістечок) Розумію, що подібна форма є не у всіх, тому просто рекомендую при бажанні використовувати пропорції для напівфабрикатів і робити муссовый торт) На всякий випадок – об’єм однієї секції моєї форми – 105мл Заготовку для начинки я збирала в металевій формі 28*18 см, у мене роз’ємна. Цієї кількості вистачило на 𝟮𝟰 тістечок (тобто, для приготування 𝟴 шт, за кількістю клітинок у формі, можна використовувати 𝟮𝟴*6, тоді кількість інгредієнтів потрібно буде розділити на 3)

Інгредієнти

Горіховий бісквіт:
Яйце с1 – 2шт
Цукор – 100гр
Борошно – 97гр
Волоські горіхи – 53гр
Рослинне масло – 11гр
Розпушувач – 3г
Молоко – 22гр
Сіль – 1г

Збитий карамельний ганаш:
Шоколад молочний 33% – 110гр
Цукор – 45гр
Вершки 33% (1) – 91гр
Вершки 33% (2) – 182гр
Білий шоколад – 18г

Абрикосова карамель:
Цукор – 200гр
Вершки 33% – 200гр
абрикос Пюре – 60гр
Глюкозний сироп – 60гр
Масло вершкове – 50гр

Мус «Абрикос – мандарин»:
Вершки 33% – 311гр
абрикос Пюре – 115гр
Пюре мандарин – 151гр
Желатин 220блюм – 15г
Цукор – 53гр

Муссовое тістечко Мандарин з абрикосом покроковий рецепт

1. З’єднати борошно, сіль і розпушувач, перемішати. Горіхи крупно порубати. З’єднати тепле молоко і рослинне масло. Яйця збити на високій швидкості міксера до побіління маси, після цього по черзі додавати суміш молока і масла та сухі ингредиенты.

2. Перемішати лопаткою. Випікати при 170° близько 20 хвилин. Обидва виду шоколаду з’єднати у високій склянці. Цукор 1 розтопити в сотейнику, деглазувати його гарячими вершками. Вилити карамель на шоколад, пробити блендером. Додати холодні вершки 2, пробити повторно. Стабілізувати під плівкою 10-12 часов.
3. Перед використанням збити. Цукор розтопити в сотейнику, деглазувати його спочатку гарячими вершками, потім – гарячим пюре з сиропом. Зняти з вогню, додати масло, пробити блендером. Стабілізувати під плівкою 8 часов.
4. Продовження в каруселі https://www.instagram.com/p/CmyJtjDtZqQ/