Муссовые тістечка зайчики Манго-Маракуйя рецепт простий 🥭🐇 Мені здається це відмінний варіант до Великодня , якщо хочеться чого-то не стандартного і при цьому святкового.
Інгредієнти
На 6 тістечок:
Бісквіт:
55 грам яйця (1 яйце С0)
55 грам цукру
55 грам мигдального борошна
55 грамів пшеничного борошна
55 грам вершкового масла
1,5 грама розпушувача
Цедра апельсина, щіпка солі
Начинка на сфери 4 см:
50 грам пюре манго
50 грам пюре маракуї
18 грам цукру
5 грам кукурудзяного крохмалю
2 г желатину 220 замочити в 8 грамах води
Мус:
180 грам білого шоколаду
180 грам вершків 33%
80 грам пюре манго
80 грам пюре маракуї (краще брати без кісточок)
20 грам цукру
5 грам кукурудзяного крохмалю
6 грамів желатину – у 24 грамах води
Муссовые тістечка зайчики Манго-Маракуйя покроковий рецепт
1. Бісквіт:
М’яке масло змішуємо з усіма інгредієнтами, тонким шаром випікаємо при температурі 165 градусів 10-15 хвилин. Відразу нарізаємо, перед складанням просочуємо апельсиновим соком.
М’яке масло змішуємо з усіма інгредієнтами, тонким шаром випікаємо при температурі 165 градусів 10-15 хвилин. Відразу нарізаємо, перед складанням просочуємо апельсиновим соком.
2. Начинка на сфери 4 см:
Пюре змішуємо з цукром і крохмалем, уварюють до загусання, додати набряклий желатин, виливаємо у форму – замораживаем.
Пюре змішуємо з цукром і крохмалем, уварюють до загусання, додати набряклий желатин, виливаємо у форму – замораживаем.
3. Мус:
Пюре змішуємо з цукром і крохмалем, уварюють до загусання, додати набряклий желатин, виливаємо гарячу суміш на шоколад. Нагріваємо 80 грам вершків додаємо . Збиваємо 100 грам вершків до м’яких пік – об’єднуємо.
Наповнюємо Форми мусом / начинкою / бісквітом як на відео. Заморожуємо мінімум 8 годин. Після покриваємо велюром.
Пюре змішуємо з цукром і крохмалем, уварюють до загусання, додати набряклий желатин, виливаємо гарячу суміш на шоколад. Нагріваємо 80 грам вершків додаємо . Збиваємо 100 грам вершків до м’яких пік – об’єднуємо.
Наповнюємо Форми мусом / начинкою / бісквітом як на відео. Заморожуємо мінімум 8 годин. Після покриваємо велюром.
4. Для велюру і начинки випробувала білий шоколад без цукру GP . Все супер 👌
Відео рецепт 👇